Van domein naar domein

Platterustdag

Deux gros pains gehaald bij de boulanger en de kaartjes gepost.

Samen met Rune even gestopt bij enkele wijnstokken om te kijken naar de babydruifjes.

Tot zover de buitenhuizige activiteiten van de voormiddag, ten minste als je het verstoppertje spelen in de eindeloze tuin en het lezen van respectievelijk ‘Vreemdgaan voor beginners’ en ‘Een jaar in de Provence’ niet meetelt voor Els en mezelf.

’s Middags bereidde ik alvast een aantal zaken voor de barbecue van ’s avonds, want na de middag had ik snode plannen. Ik trok er in mijn eentje op uit op zoek naar enkele lekkere wijnen in Gigondas. Met een tiental flessen kwam ik drie uur later opnieuw de binnenplaats van onze chateau opgereden. Ik had me kunnen inhouden.

(22 mei 2008)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: