The end is near …

Nog één dag Provençaalse rust en dan zou een lange terugrit naar ons thuisparadijs abrupt een einde maken aan een fijne vakantie.

Initieel was een tocht naar de Mont Ventoux gepland, maar gezien het mooie weer hadden we die geschrapt. We moesten er nog van profiteren: vanaf morgen zou het slecht(er) worden in Frankrijk en ook via verschillende sms’jes vernamen we dat er ook in België een regenweek was voorspeld door Frank en Sabine.

Luilekkeren in de tuin
Zalig nietsdoen
De laatste bladzijden omslaan van de reislectuur
Foto’s bekijken op het kleine schermpje van de digitale camera

De kinderen speelden weer (mee) verstoppertje, liepen achter grote vlinders aan en Rune dook voor een laatste keer het water in.

Ik ging een drietal kilometer van ons domein bij een wijnhuis binnen om nog enkele klassebakken te proeven. Waar ik gisteren mijn aankoopgedrag nog een beetje onder controle wist te houden, leken vandaag alle remmen los, zeker toen ik ook bij Saint-Maurice zelf nog enkele dozen ging inbunkeren.

Zondag bij het uitpakken zou blijken dat mijn wijnkelder veel te klein is voor mijn ogen en mijn dorst.

Rune maakte ’s avonds nog een tekening voor peter Nick. Hij werd de dag later 19 en er was een feestje gepland waar we onverwacht op zouden binnenvallen.

(23 mei 2008)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: